Foto galerija

Dokumenti za članove

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PON - (16.00  - 17.00)
Radionica informatike - LOGO

PON - (18.00 - 20.00)
Radionice Informatićkog kluba BIT

UTO - (18.30 - 19.30)
Radionica automatike - C++

SRI - (18.00 - 19.00)
Radionica informatike PYTON
Astronomi "Ivan Štefek"

ČET - (18.00 -20.00)
Radionica ROBOTIKE
(1. do 4.raz.) 18h. do 19h.
(5. do 8.raz.) 19h. do 20h.
 
PET - (Slobodan termin)


SUB - (Nema radionica)
IZBORNA SKUPŠTINA AERO KLUBA OSA

alt

 

Dana 07.veljaće 2014.godine održana je Izborna skupština Aero kluba OSA Kutina.

 Iz izvješća o radu udruge koje je podnio Drago Tonković predsjednik aerokluba vidljivo je da se u prošloj godini kao i u prošle četiri godine puno radilo u kluba, sa vrlo malo sredstava. Većinom je to bio volonterski rad na dobrovoljnoj bazi zaljubljenika u Aeronautiku i modelarstvo. Veseli nas činjenica da se klub podmlađuje i prikuplja mlade snage za neka nova buduća vremena rada u klubu. Na natjecanjima članovi kluba su prošle godine ostvarili odlične rezultate na nivou države, a pogotovo županije Sisačko-moslavačke.

Nakon četiri godine uspješnog vodstva i uloge predsjednika Drago Tonković zahvalio se na povjerenju članova kluba i zatražio da ga se razriješi dužnosti predsjednika.

Nakon podnesenih ostalih izvješća, proveden je izbor novog predsjednika aerokluba OSA Kutina i ostalog upravnog i nadzornog organa.Za novog predsjednika izabran je Darko Ozimec, a tajnika Damir Markalaus. Poželimo novom predsjedniku uspješan rad i nastavak započetih projekata u klubu što je i on sam izložio u svom programu rada za 2014.godinu.Nekoliko fotki sa održane skupštine kluba pogledajte ovdje

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 1