Foto galerija

Dokumenti za članove

Arhiva vijesti

Raspored radionica

Poštovani.

Zbog situacije u svezi Korona virusa sve radionice su

do daljnjega OTKAZANE.

Redovna skupština Radio kluba Kutina 9A1FAB

alt

Na Redovitu skupštinu Radio kluba Kutina koja se održala 09.veljače 2014.godine odazvao se veliki broj članova, a kao gosti prisustvovali su predsjednik Zajednice tehničke kulture Kutina Zvonimir Lernatić i gradonačelnik grada Kutine gospodin Andrija Rudić.

Nakon podnesenog izvješća o radu, materijalno financijskog izvješća i Nadzornog odbora predsjednik Kluba Milivoj Uroić upoznao je prisutne i sa planovima za ovu godinu. Plan se bazira na projektima koji su odobreni od strane grada. U planu su velike ambicije članova Kluba, a koje se mogu ostvariti samo uz podršku svih članova i naravno pravovremeno financiranje od strane grada.

Na kraju Skupštine gradonačelnik Andrija Rudić pohvalio je rad udruge i napomenuo da je upoznat sa djelovanjem Radio kluba u Kutini koji je proslavio šezdeset godina neprekidnog rada. Gradonačelnik se dotaknuo i teme“ Veza u kriznim situacijama“ i pojasnio kako će u gradu biti formiran stožer za krizne situacije i da vidi tu Radio klub kao glavnu kariku u uspostavljanju veza u slučaju neke krizne situacije i zbog toga podržava plan rada u kojem je upravo taj projekt „Veze u kriznim situacijama“ na prvom mjestu u Radio klubu Kutina.Slikovito sa Skupštine pogledajte OVDJE

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 9