Foto galerija

Dokumenti za članove

Arhiva vijesti

Raspored radionica

Poštovani.

Zbog situacije u svezi Korona virusa sve radionice su

do daljnjega OTKAZANE.

Državno prvenstvu u modelarstvu

alt

 

Mladi članovi aerokluba OSA Kutina, sudjelovali su na Državnom prvenstvu u modelarstvu kategorijama F1N i F1N-150, koje se održalo 08.03.2014 u Valpovu.

alt

Ekipu juniora predstavljali su Antonio Ozimec, Augustin Ferstner, Filip Grabovac i Luka Krmpotić, te mentori Darko Ozimec i Damir Markalaus. Prijavljeno je više od 80 natjecatelja u 25 ekipa, u kategoriji F1N-150 komarci (natjecatelji do petog razreda O.Š.), natjecatelj Filip Grabovac osvaja treće mjesto i brončanu medalju, a ekipa u sastavu Antonio Ozimec, Augustin Ferstner i Luka Krmpotić osvajaju treće mjesto ekipno i brončane medalje u klasi F1N-150.Ovi rezultati govore da ova mlada ekipa ima izgleda i za bolje rezultate, mada itekako zadovoljni postignutim. Da bi postizali bolje rezultate potrebna su i značajnija financijska sredstva, kojih na žalost za sada aeroklub OSA nema, a natjecanja su financirana uglavnom osobnim sredstvima mentora Darka Ozimca i Damira Markalausa.

„Zahvaljujemo se Gradu Kutina što su sudjelovali sa dijelom financijskih sredstava za najam športske dvorane u kojoj vježbamo ove vrijedne mlade ljude, koji se trude postići što bole rezultate i na taj način promovirati modelarstvo i grad Kutinu. Ujedno se zahvaljujemo i udruzi OSI iz Kutine, koja nam je omogućila prijevoz natjecatelja na Državno natjecanje“, ističu iz aerokluba.

Kad Već spominjemo aeroklub OSU i njegove vrijedne članove nije na odmet spomenuti da i stariji članovi učestvuju na natjecanju i osvajaju vrijedne rezultate. Na netom održanom međunarodnom prvenstvu ekipa predvođena Darkom Ozimcom i Damirom Markalausom odlazi na natjecanje u zrakoplovnom modelarstvu održanom u Čemincu.

Odlična organizacija, veliki broj natjecatelja velika konkurencija i trebalo se dobro potruditi da bi ostvarili dobri rezultati.

Darko Ozimec zadržao je mirnu ruku i osvojio 1. mjesto u ukupnom plasmanu kategorije F1N-150.

Izvrsni rezultat jer je prijavljeno 76 natjecatelja u obadvije kategorije s obzirom da se u ovim kategorijama natječu u zadnjih pola godine i rame uz rame sa ekipama koji su več duži niz godina na natjecanjima takve vrste.

Čestitamo!

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 5