Foto galerija

Dokumenti za članove

Arhiva vijesti

Raspored radionica

Poštovani.

Zbog situacije u svezi Korona virusa sve radionice su

do daljnjega OTKAZANE.

ODRŽANA ŠKOLSKO-KLUPSKA NATJECANJA MLADIH TEHNIČARA

alt

Natjecanje mladih tehnićara ima dugu tradiciju.Ove godine je to 57-mo natjecanje u koje su se ukljućile sve osnovne škole u Kutini i tri kluba pri Zajednici tehničke kulture u Kutini.

alt

Natjecanje mladih tehničara i smotra mladih poduzetnika omogućuju afirmaciju darovitih učenika te pridonose razvoju tehničkih kompetencija (znanje, vještine, samostalnost i odgovornost) i kreativnosti učenika, odabiru tehničkih ili strukovnih srednjih škola i tehničkih fakulteta te popularizaciji tehničke kulture među učenicima, mentorima i u široj javnosti.

alt

Natjecanju je pristupilo šesdeset učenika od 5. do 8. razreda, a natjecali su se u deset područja: maketarstvo i modelarstvo, graditeljstvo, obrada materijala, modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina, fotografiji,elektronici,elektrotehnici,robotici,robotsko spašavanje žrtve, radio komunikacijama i orijentaci. Natjecanje je organizirano po školama uz potporu ZTK Kutina, a provodili su ih učiteljica i učitelji tehničke kulture pri Osnovnim školama u Kutini. Irena Tošić,Goran Šporčić,Goran Rebraća i Mario Kolesar. Od klubova u natjecanje ukljućili su se Radio klub Kutina,Foto video klub Kutina i Klub SAM Kutina sa voditeljima Antun Pezić,Gordan Matijević i Goran Šporčić. Naravno najbolji će biti pozvani na Županijsko natjecanje u Sisak 13.ožujka 2015.godine.

altaltaltaltalt

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 9