Foto galerija

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PON - (16.00  - 17.00)
Radionica informatike - LOGO

PON - (18.00 - 20.00)
Radionice Informatićkog kluba BIT

UTO - (18.30 - 19.30)
Radionica automatike - C++

SRI - (18.00 - 19.00)
Radionica informatike PYTON
Astronomi "Ivan Štefek"

ČET - (18.00 -20.00)
Radionica ROBOTIKE
(1. do 4.raz.) 18h. do 19h.
(5. do 8.raz.) 19h. do 20h.
 
PET - (Slobodan termin)


SUB - (Nema radionica)
ODRŽANA ŠKOLSKO-KLUPSKA NATJECANJA MLADIH TEHNIČARA

alt

Natjecanje mladih tehnićara ima dugu tradiciju.Ove godine je to 57-mo natjecanje u koje su se ukljućile sve osnovne škole u Kutini i tri kluba pri Zajednici tehničke kulture u Kutini.

alt

Natjecanje mladih tehničara i smotra mladih poduzetnika omogućuju afirmaciju darovitih učenika te pridonose razvoju tehničkih kompetencija (znanje, vještine, samostalnost i odgovornost) i kreativnosti učenika, odabiru tehničkih ili strukovnih srednjih škola i tehničkih fakulteta te popularizaciji tehničke kulture među učenicima, mentorima i u široj javnosti.

alt

Natjecanju je pristupilo šesdeset učenika od 5. do 8. razreda, a natjecali su se u deset područja: maketarstvo i modelarstvo, graditeljstvo, obrada materijala, modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina, fotografiji,elektronici,elektrotehnici,robotici,robotsko spašavanje žrtve, radio komunikacijama i orijentaci. Natjecanje je organizirano po školama uz potporu ZTK Kutina, a provodili su ih učiteljica i učitelji tehničke kulture pri Osnovnim školama u Kutini. Irena Tošić,Goran Šporčić,Goran Rebraća i Mario Kolesar. Od klubova u natjecanje ukljućili su se Radio klub Kutina,Foto video klub Kutina i Klub SAM Kutina sa voditeljima Antun Pezić,Gordan Matijević i Goran Šporčić. Naravno najbolji će biti pozvani na Županijsko natjecanje u Sisak 13.ožujka 2015.godine.

altaltaltaltalt

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 49