Foto galerija

Dokumenti za članove

Arhiva vijesti

Raspored radionica

Poštovani.

Zbog situacije u svezi Korona virusa sve radionice su

do daljnjega OTKAZANE.

Državno natjecanje mladih tehničara

alt Nakon održanog školskog natjecanja mladih tehničara na županijskom natjecanju učenici osnovnih škola iz Kutine te Aero kluba OSA,Radio kluba,Kluba SAM i Foto video kluba ostavrili odličan rezultat.

Najbolji mladi tehničari iz naše županije pozvani su na državno natjecanje u Primošten.Ovogodišnja ekipa iz Kutine bila je naj brojnija u županiji i na kraju jedna od najboljih u državi.Osvojeno je prvo mjesto sedmih razreda u Strojarskim konstrukcijama.Prvak države je Antonio Ozimec iz Osnovne škole V.Vidrića i Aero kluba OSA. Antonio je i prvak u Aero modelarstvu.Mentori Antonia su Mario Kolesar i Darko Ozimec.Čestitamo na odlićnom uspjehu.

alt A naj uspješnija mentorica u državi je naša Irena Tošić nastavnica tehničkog odgoja u Osnovnoj školi Z.Franka u Kutini.Njezini ućenici pobjednici na županiji osvajaju tri treća mjesta u državi. Nika Špoljarić 8. razred elektronika,Gabrijela Gelo 8.razred fotografija i Fran Varga 8.razred modelarstvo upravljanje tehničkim tvorevinama. Čestitamo Ireni, a ne smijemo zaboraviti i ostale naše snage na državnom natjecanju mladih tehničara u Primoštenu od 08 do 10.travnja 2015.godine koji su osvojili isto tako solidna mjesta u svojim disciplinama.Više o svemu slikovito pogledajte OVDJE

Službene stranice i rezultati natjecanja OVDJE

Vidimo se do godine na novom natjecanju mladih tehničara.

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 4