Foto galerija

Dokumenti za članove

Arhiva vijesti

Raspored radionica

Poštovani.

Zbog situacije u svezi Korona virusa sve radionice su

do daljnjega OTKAZANE.

Svečano proglašenje najboljih učesnika Matematičke lige

Dana 11.lipnja 2019 godine svečanim uručenjem medalja najuspješnijim učenicima u kino-dvorani okončana prva sezona Kutinske matematičke lige, najmasovnijeg natjecanja iz matematike u Hrvatskoj. Na ovogodišnjoj Ligi sudjelovalo je 295 učenika iz svih pet kutinskih škola. Medalje svim sudionicima finala uručili su Zvonimir Lernatić, predsjednik ZTK Kutina i Ivica Glibo, gradski vijećnik i dopredsjednik ZTK.Zahvalnice vrijednim mentorima podijelio je tajnik Zdenko Bogadi,a zlatne, srebrne i brončane medalje najuspješnijim učenicima u svih sedam kategorija uručio je kutinski gradonačelnik, Zlatko Babić.
Ostat će zapisano da su prvi pobjednici Kutinske matematičke lige postali: Ena Križanec (2. razred), Tia Križanec (3. razred), Petar Pranjić (4. razred), Karlo Novak (5. razred), Matija Rubčić (6. razred), Erik Obadić (7. razred) i Petra Habazin (8. razred).
Centar izvrsnosti Sisačko moslavačke županije podružnica Kutina u sklopu Zajednice tehničke kulture Kutina se zahvaljuje gradu Kutina, gradonačelniku Zlatku Babić,pročelnicima Tomičić Željku ,Ivanu Crnac i Korneliji Marošević i svim ostalim koji su potpomogli realizaciju ovog velikog projekta.
Zahvaljujemo se sponzorima koji su omogućili da najbolji budu nagrađeni vrijednim poklonima i izletom u park znanosti Oroslavje i zvjezdarnica Zagreb.
Sretno svima!
Vidimo se u idućoj sezoni Kutinske matematičke lige!

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 9