Foto galerija

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PON - (18.30  - 19.30)
Radionica informatike - LOGO

PON - (18.00 - 20.00)
Radionice Informatićkog kluba BIT

UTO - (18.30 - 19.30)
Radionica automatike - C++

SRI - (18.00 - 19.00)
Radionica informatike PYTON
Astronomi "Ivan Štefek"

ČET - (18.00 -20.00)
Radionica ROBOTIKE
(1. do 4.raz.) 18h. do 19h.
(5. do 8.raz.) 19h. do 20h.

PET - (Slobodan termin)


SUB - (Nema radionica)
Kutina Grad prijatelj djece

 

U Gradskoj vijećnici povodom Dječjeg tjedna upriličen je tradicionalni susret djece i gradonačelnika Grada Kutine.U ovom susretu Zajednicu su predstavljale Katarina iz Foto kluba i Daria iz Radio kluba.

Djeca svih uzrasta s područja Grada Kutine dana 07.listopada 2009 godine su posjetila kutinskog gradonačelnika Davora Žmegača. Već tradicionalno u Dječjem tjednu organizira se ovakav susret, a djeca su druženje obogatila  kazališnim i glezbenim izvedbama. Predstavnici dječjeg Gradskog vijeća, škola, vrtića, Društva naša djeca, Zajednice tehničke kulture, glazbene škole, izviđača, folkloraša i raznih drugih udruga postavili su niz smislenih pitanja koja su pokazala da djeca imaju osviješten odnos prema svom gradu, čistom okolišu, redu, te da će budućnost Kutine ostati u dobrim rukama. 

Na sva postavljena pitanja gradonačelnik im je dao odgovore. Ovakva druženja presjek su razmišljanja sve djece s područja Grada Kutine, ali i prilika da se bolje upoznaju s međusobnim potrebama i problemima. Tako je bilo pitanja o vodovodu, igralištima, sanitarnim čvorovima u školama, školskim autobusima, ležećim policajcima, te željama da jednog dana zaplivaju u kutinskom zatvorenom bazenu ili dobiju klizalište. Nikada do sada nije bilo toliko djece na ovom tradicionalnom druženju, a gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo što je između ostalih ugostio i djecu iz Prihvatlišta za azil koja su se dobro uklopila u život u Kutini – Gradu prijatelju djece. 

Izvor: www.kutina.hr

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 11