Foto galerija

Dokumenti za članove

Arhiva vijesti

Raspored radionica

Poštovani.

Zbog situacije u svezi Korona virusa sve radionice su

do daljnjega OTKAZANE.

Županijsko natjecanje mladih tehničara

 Na natjecanju u Sisku prisustvovalo je dvadeset troje učenika iz klubova Zajednice tehničke kulture Kutina i Osnovnih Škola grada Kutine.

 

 

 

 

Nakon odličnog rezultata u Zagrebu na Robo kupu i na Županijskom natjecanju mladih tehničara u Sisku,mladi robotičari odnijeli prvo mjesto,a najbolji među njima bio je Tin Krznarić koji je ujedno i najbolji mladi tehničar ove godine iz Kutine. 

Osim prvaka iz Robotike mladi tehničari iz Kutine osvojili su prvo mjesto u kategoriji ARO ( amaterska radio orijentacija) i Raketni modelari. Naj nesretniji su Zrakoplovni modelari koji su po treći puta za redom osvojili drugo i treće mjestu na Županiji . Nadali su se prvom mjestu jel ih to mjesto jedino vodi na Državno prvenstvo u Dubrovnik.

Kao najbolji mladi tehničar Tin Krznarić osvojio je nagradu besplatne škole Robotike koja će se održati u Kraljevici u Nacionalnom centru Tehničke kulture za vrijeme Uskršnjih praznika.

Čestitka svim natjecateljima na postignutom uspjehu kao i hvala nihovim mentorima na uloženom trudu oko priprema za natjecanje.

 

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 8