Foto galerija

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PON - (18.30  - 19.30)
Radionica informatike - LOGO

PON - (18.00 - 20.00)
Radionice Informatićkog kluba BIT

UTO - (18.30 - 19.30)
Radionica automatike - C++

SRI - (18.00 - 19.00)
Radionica informatike PYTON
Astronomi "Ivan Štefek"

ČET - (18.00 -20.00)
Radionica ROBOTIKE
(1. do 4.raz.) 18h. do 19h.
(5. do 8.raz.) 19h. do 20h.

PET - (Slobodan termin)


SUB - (Nema radionica)
Robo kup 2011

Uspješan nastup ekipe kluba SAM na Robokupu u Zagrebu.

I ove godine ekipa Kluba SAM,  a inaće ućenici Osnovne škole S.Kefelja uspješno učestvovali na četvrtom po redu Robokupu 2011 koji se tradicionalno održava u Osnovnoj školi D.Cesarića u Zagrebu. Ovogodišni Robokup okupio je trideset dvije ekipe.

Osim učenika koji su se natjecali u Robo konstrukcijama i programiranju učestvovali su i djeca nižih razreda Osnovnih škola iz Zagreba koji su se natjecali u vožnji Robotskih kolica. Robotika se potiho uvukla u srca ove djece i u njima se vidi žar i borba za pobjedu.

To su razlozi zbog čega je svaki Robokup sve posječeniji i okuplja sve više ekipa iz cjele Hrvatske. Ovogodišnji ukupan uspjeh naših članova pod vodstvom nastavnika Gorana Šporčića možda je malo slabiji nego lani kad su osvojili treće mjesto i ovogodišnji rezultat je za pohvalu,ipak su tu najbolji robotićari iz cjele Hrvatske pa je i samo ućešće već veliki rezultat.

Ekipu ove godine činili su Tomislav Žilajković,Kristijan Schnaider i Tin Krznarić koji je prošle godine ućestvovao na Državnom prvenstvu robotike mladih tehničara u Dubrovniku.

Poželimo im puno uspjeha u narednom radu i bolji rezultat u narednom natjecanju.Više fotografija u galeriji.

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 16