Foto galerija

Dokumenti za članove

Arhiva vijesti

Raspored radionica

Poštovani.

Zbog situacije u svezi Korona virusa sve radionice su

do daljnjega OTKAZANE.

IZLOŽBA MAKETARSKO MODELARSKOG KLUBA " O S A "

Maketarski klub Osa i kutinska Zajednica tehničke kulture organizirali su izložbu maketa i modela zrakoplova, vozila i brodova.

Maketarski klub Osa i kutinska Zajednica tehničke kulture organizirali su u Vinskom dvoru izložbu maketa i modela zrakoplova, vozila i brodova. Na otvorenju izložbe bio je predsjednik Hrvatske zajednice tehničke kulture Ante Markotić, a otvorio ju je gradonačelnik Davor Žmegač. Oni su obišli i novouređene prostorije Zajednice tehničke kulture Kutina u Ulici A. Šenoe 2, gdje se nalazi tajništvo ZTK-a, Radio – klub, Informatički klub "BIT" i klub "SAM", te prostor u Crkvenoj 46, u čardaku, gdje su Foto video klub i Maketarski klub OSA. "Prostor smo na korištenje dobili od grada Kutine, a sredstva za uređenje od Hrvatske zajednice tehničke kulture. Zadovoljan sam jer smo pokazali predsjedniku Zajednice Markotiću i gradonačelniku Žmegaču kako smo uredili prostor."- rekao je Zdenko Bogadi, tajnik ZTK – a Kutina.
I nedjeljni aeromiting održan je na novom letalištu u Radićevoj 222. "Zahvaljujući gospodinu Smuđu koji nam je taj prostor dao na korištenje, članovi Maketarskog kluba OSA uredili su letalište i u nedjelju prikazali brojnim gledateljima dio svog rada." – ističe Bogadi. Na aeromitingu modela na daljinsko upravljanje sudjelovalo je 15 – ak modelara.

Listopad, 2007

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 9