Foto galerija

Dokumenti za članove

Arhiva vijesti

Raspored radionica

Poštovani.

Zbog situacije u svezi Korona virusa sve radionice su

do daljnjega OTKAZANE.

Dani robotike Zagreb 2012

 

Snijeg nije omeo naše mlade robotičare iz Kluba SAM i Osnovne škole S.Kefelja  koji su se 8. prosinca 2012. okupili u zagrebačkoj Osnovnoj školi Mate Lovraka kako bi pokazali svoje znanje, vještine, snalažljivost u trima natjecanjima: Robotička alka Zagreb 2012., RoboCup Rescue A Primary (osnovnoškolci) i RoboCup Rescue A Secondary (srednjoškolci).

Na natjecanju su sudjelovale 24 ekipe: iz Karlovca, Kutine, Varaždina i Zagreba. Među njima, najbolji robo-alkari bili su učenici iz Karlovca: Dorian Janžetić, Luka Polović i Emil Gaišak.

Prvo mjesto u kategoriji RoboCup Rescue A Primary osvojila je ekipa LOVRAK, u sastavu Dominik Hržan i Luka Crnjak iz OŠ Mate Lovraka iz Zagreba. Drugo mjesto osvojili su David Preložićek i Leo Pešut iz 1. osnovne škole Varaždin, a treći su bili Robert Špralja i Matija Kos iz istoimene škole.

U kategoriji RoboCup Rescue A Secondary prvo mjesto osvojila je ekipa HDR, u sastavu Ivan Kolarić i Robin Škibola iz Elektrostrojarske škole Varaždin. Drugoplasirana ekipa iz zagrebačke V. gimnazije, u sastavu Kristijan Džamonja i Marko Tomić, imala je konstrukcijski najzapaženijeg robota. Marija Škrtić i Josip Cvitešić iz Karlovca, kao trećeplasirani, nagradili su sve goste izvanrednom prezentacijom.Više o svemu na linku:.http://www.hdr.hr/hr/19-natjecanja/100-dan-robotike-u-bijelom.html

 

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 4