Foto galerija

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PON - (18.30  - 19.30)
Radionica informatike - LOGO

PON - (18.00 - 20.00)
Radionice Informatićkog kluba BIT

UTO - (18.30 - 19.30)
Radionica automatike - C++

SRI - (18.00 - 19.00)
Radionica informatike PYTON
Astronomi "Ivan Štefek"

ČET - (18.00 -20.00)
Radionica ROBOTIKE
(1. do 4.raz.) 18h. do 19h.
(5. do 8.raz.) 19h. do 20h.

PET - (Slobodan termin)


SUB - (Nema radionica)
Školska natjecanja Mladih tehničara

U organizaciji Zajednice tehničke kulture Kutina i Osnovnih škola započelo je 55. natjecanje mladih tehničara na razini škola i klubova koje traje od 12-15.veljače 2013.godine.  Natjecanje mladih tehničara Republike Hrvatske i to najprije na gradskoj, zatim na županijskoj i na kraju na državnoj razini na kojem će sudjelovati i učenici Kutinskih škola.

 

 

Poznato je da tehničke aktivnosti pridonose razvoju znanja, vještina, samostalnosti i odgovornosti učenika, a natjecanje mladih tehničara omogućuje afirmaciju darovitih i talentiranih učenika i time pridonose njihovom ranom otkrivanju.

 

 

Natjecanje mladih tehničara  organizira i provodi Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Agencija za odgoj i obrazovanje, Hrvatska zajednica tehničke kulture, nacionalni savezi tehničke kulture, županijski i gradski uredi za prosvjetu, kulturu, informiranje, sport i tehničku kulturu, županijske i gradske zajednice tehničke kulture te udruge tehničke kulture sukladno Uputama za provedbu natjecanja i smotri učenica i učenika osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske u 2013. godini .

Natjecanje se provodi na temelju redovitog, izbornog i izvannastavnog programa tehničke kulture te programa dodatne nastave sadržane u Hrvatskom nacionalnom obrazovnom standardu i programima posebnih tehničkih znanja koja se stječu u izvannastavnom i izvanškolskom programu tehničke kulture.

Sudionici natjecanja i smotre mogu biti učenici osnovnih škola od petog do osmog razreda, članovi klubova mladih tehničara u osnovnim školama, udrugama tehničke kulture ili srodnim ustanovama.

 

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 30