Foto galerija

Arhiva vijesti

Raspored radionica

PON - (18.30  - 19.30)
Radionica informatike - LOGO

PON - (18.00 - 20.00)
Radionice Informatićkog kluba BIT

UTO - (18.30 - 19.30)
Radionica automatike - C++

SRI - (18.00 - 19.00)
Radionica informatike PYTON
Astronomi "Ivan Štefek"

ČET - (18.00 -20.00)
Radionica ROBOTIKE
(1. do 4.raz.) 18h. do 19h.
(5. do 8.raz.) 19h. do 20h.

PET - (Slobodan termin)


SUB - (Nema radionica)
IZLOŽBA FOTO VIDEO KLUBA Kutina

U kutinskoj Galeriji jučer je otvorena prva ovogodišnja izložba pod nazivom "Boje".

U kutinskoj Galeriji jučer je otvorena prva ovogodišnja izložba pod nazivom "Boje". Skupna je to izložba fotografija 12 autora, članova Foto video kluba Kutina.
"Iako su fotografi različitih godišta i iako se po fotografijama osjeti da neki od njih imaju duže iskustvo s fotografiranjem, moram priznati da su svih 12 autora zaslužili biti sudionici ove izložbe."- rekao je na otvaranju izložbe Mladen Mitar, kustos Galerije Muzeja Moslavina. Dodao je da Foto video klub Kutina ima značajnu arhivu fotografija koje prvenstveno prikazuju grad i njegove promjene kroz određeno vremensko razdoblje, te predložio da se napravi galerijska zbirka tih fotografija.

Izložba "Boje" jučer je u Galeriji okupila mnoge zaljubljenike u fotografiju. "Zahvaljujem svima koji su došli večeras, jer nama je to poticaj da radimo dalje."- rekao je predsjednik kluba Stjepan Vidiček.
Posljednju izložbu prije preuređivanja unutrašnjosti Galerije otvorio je Željko Uzel, predsjednik Gradskog vijeća, a u glazbenom dijelu nastupila je Klapa Škrlet.  
Izložba ostaje otvorena do 6. veljače.

Siječanj, 2008

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 12