Foto galerija

Dokumenti za članove

Arhiva vijesti

Raspored radionica

Poštovani.

Zbog situacije u svezi Korona virusa sve radionice su

do daljnjega OTKAZANE.

IZLOŽBA FOTO VIDEO KLUBA Kutina

U kutinskoj Galeriji jučer je otvorena prva ovogodišnja izložba pod nazivom "Boje".

U kutinskoj Galeriji jučer je otvorena prva ovogodišnja izložba pod nazivom "Boje". Skupna je to izložba fotografija 12 autora, članova Foto video kluba Kutina.
"Iako su fotografi različitih godišta i iako se po fotografijama osjeti da neki od njih imaju duže iskustvo s fotografiranjem, moram priznati da su svih 12 autora zaslužili biti sudionici ove izložbe."- rekao je na otvaranju izložbe Mladen Mitar, kustos Galerije Muzeja Moslavina. Dodao je da Foto video klub Kutina ima značajnu arhivu fotografija koje prvenstveno prikazuju grad i njegove promjene kroz određeno vremensko razdoblje, te predložio da se napravi galerijska zbirka tih fotografija.

Izložba "Boje" jučer je u Galeriji okupila mnoge zaljubljenike u fotografiju. "Zahvaljujem svima koji su došli večeras, jer nama je to poticaj da radimo dalje."- rekao je predsjednik kluba Stjepan Vidiček.
Posljednju izložbu prije preuređivanja unutrašnjosti Galerije otvorio je Željko Uzel, predsjednik Gradskog vijeća, a u glazbenom dijelu nastupila je Klapa Škrlet.  
Izložba ostaje otvorena do 6. veljače.

Siječanj, 2008

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 7