Foto galerija

Dokumenti za članove

Arhiva vijesti

Raspored radionica

Poštovani.

Zbog situacije u svezi Korona virusa sve radionice su

do daljnjega OTKAZANE.

Škola modelarstva aero-kluba Osa

alt 

U aeroklubu OSA pod  vodstvom  mentora  Darka Ozimca  završila je ovogodišnja mala škola modelarstva, koju je pohađalo 9 polaznika, učenika osnovnih škola.Polaznici su izrađivali modele zrakoplova tipa F1N-150, a kao kruna svega dolaze natjecanja.


alt

Prilika za  dokazivanje stečenog znanja ostvarila se 16.11.2013. Na natjecanje u Požegu odlaze Antonio Ozimec i Karlo Lisac. Pod budnim okom  mentora Darka Ozimca, koji je uložio puno truda da svoje znanje prenese na mlade modelare urodilo je plodom.
U dvorani sportskog centra, Grabrik u Požegi uz konkurenciju od  52 natjecatelja, kutinski modelar Antonio Ozimec osvaja 3 mjesto i osvaja brončanu medalju u klasi F1N-150 juniori.  Tim rezultatom iznenadio je naša očekivanja iz razloga što aeroklub OSA nema adekvatan prostor za treninge.Dvorana u osnovnoj školi gdje treniraju je premala za tu klasu a velika sportska dvorana u grada je pretrpana sportskim sadržajima pa i nakon samo jednog odrađenog treninga u sportskoj dvorani donio je odličan rezultat.
U klubu se nadaju da  na sljedećim natjecanjima biti još ovakvih sjajnih  rezultata ,  a iskustvo stečeno na natjecanju podjeliti sa ostalim našim učesnicima tako da i oni osjete slatki okus slave.

 
Tko je online
Trenutno aktivnih Gostiju: 8