Skip to content

Pohvalnice za vrijedno učenje i stvaranje vrijednim učenicima

Vrlo brzo približio se i kraj školske godine. A u ovoj školskoj godini vesela i vrijedna ekipa 5.b razreda iz OŠ Josipa Kozarca, uz podršku svoje razrednice Sanje Martić, usvajala je nova znanja i vještine i bila u tome izvrsna! Kuća našeg rada bila je Narodna knjižnica i čitaonica Lipovljani i ravnateljica Marita.

I ovaj rad je pokazatelj da kada se djeci i mladima pruži kvalitetan program, oni ga usvoje vrlo brzo, otvaraju im se novi vidici i nove želje i ideje za učenjem. Tako je i sada. Već je pao načelni dogovor da se učenje i stvaranje nastave i u narednoj školskoj godini! Svakom tko je u ulozi učitelja/ voditelja radionica to je najbolji mogući osvrt na rad – kada učenici žele nastavak:)

Zahvaljujemo Narodnoj knjižnici i čitaonici Lipovljani, ravnateljici Mariti Štelma, razrednici Sanji Martić, svim suradnicima kroz projekt što su omogućili ovoj vrijednoj ekipi da uči i stvara.

Da bi posljednja radionica u ovoj školskoj godini protekla zabavno i poučno, osim što su pričali o svim svojim dojmovima s radionica – učenici su i zasvirali – ono naše čudo: theremin 🙂 Kako su nam vijuge mozga uz tu neobičnu glazbu opet proradile na krilima mašte i dobrih ideja – za novim radom:)

Voditeljica radionica :   Marijana Kapetanović