Skip to content

Filmkubator – snimanje audio podkasta

Partnerski projekt Foto video kluba Kutina – Filmkubator – doprinos osnaživanju organizacija civilnog društva koje djeluju na području audiovizualnih i digitalnih medija za pokretanje zajednice u sklopu natječaja Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice. Ciljevi Projekta su jačanje, unaprjeđivanje i mobiliziranje organizacijskih i apsorpcijskih kapaciteta udruga za razvoj i pokretanje inovativnih modela rada i inicijativa na području Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije.

U narednih nekoliko mjeseci, intenzivno ćemo nastaviti snimati podkaste na odabrane teme  nastavnih sadržaja iz odabranih područja za srednje škole ( lektira, književnost, društveno humanistički predmeti ) Autorice podkasta su kutinske profesorice: Gordana Rešicki Degoricija, Branka Pelin, Valerija Galic Antolić.

Govornici, čitači, sukreatori su djeca i mladi- članovi i volonteri Foto video kluba Kutina i Zajednice tehničke kulture Kutina te mladi i svi ostali koji su gosti u sadržajima podkasta.