Skip to content

Foto video klub Kutina redovna Skupština i dodjela volonterskih kompetencija, pohvalnica i zahvala za rad u 2022. godini

Održavanje redovne Skupštine Foto video kluba Kutina vrijeme je službenog osvrta na rad u 2022. godini, a u datom trenutku i prigoda za dodjelu važnih dokumenata srednjoškolcima. Dodjela volonterskih kompetencija za njihov rad kroz partnerski projekt FVK Kutina„Filmkubatora“- nositelja udruge Izvan fokusa iz Karlovca i partnera Kino kluba Karlovac. Također dodjela volonterskih kompetencija srednjoškolcima koji su sudjelovali u ostalim programima i projektima FVK Kutina u 2022. godini. Obzirom da su i osnovnoškolci izuzetno aktivni, a ne pripadaju kategoriji redovnih volontera, dobili su pohvalnice za svoj rad.

Foto video klub Kutina vodi računa da djeci i mladima daje doprinos njihovom anganžmanu: učenju, stvaranju i radu kroz dokumentaciju koja mladima može biti razlog dodatnog bodovanja pri upisima na željeni fakultet, te pohavala za izvanškolski anganžman koji djeci daje potvrdu za aktivnosti i izvan redovnih školskih programa.

Zajednica tehničke kulture Kutina- njezini predstavnici Zdenko Bogadi, tajnik i dipl.ing Zvonimir Lernatić, predsjednik primili su zahvale za podršku radu FVK Kutina, a predsjednik Lernatić uručio je  volonterske kompetencije, pohvalnice i zahvale prisutnima.

Foto video klub Kutina zahvaljuje svim odraslim članovima koji podupiru programe i projekte FVK Kutina u radu s djecom i mladima. U nadi da će godine pred nama donijeti vrhunske izložbe fotografija odraslih članova, kakve smo naviknuli gledati.

Zajednici tehničke kulture Kutina i svim njezinim članicama te asocijacijama u kojima je udružena i u kojima nas predstavlja, također veliko hvala za podršku i suradništvo. Kutinskim osnovnim školama i srednjim školama- hvala na povjerenju, pozivima i suradništvu. Našim novim suradnicima van grada Kutine: Narodnoj knjižnici i čitaonici Lipovljani i Matici slovačkoj Lipovljani- hvala i nastavljamo suradnju!

I nama jednako važni- susjedstvo Crkvene ulice 46, Kutina- hvala vam što se našim aktivnostima radujete i uvijek imate lijepe riječi. I što zalijete naše cvijeće kada se ukaže potreba!

Predsjednica FVK Kutina

Marijana Kapetanović