Skip to content

Svjetlopisci – Ruke koje rade – Postprodukcija

Odmor od „tek 5 minuta“ (tjedan dana između radionica) Svjetlopisci su si dozvolili, a nakon završenog posla u predprodukciji nastanka foto stripa. Sabirali su se i dojmovi koliko toga se naučilo. Puno! 🙂 Ali, ne stajemo, idemo dalje:)

Ožujak mjesec čitav je rezerviran za prvi dio postprodukcijskog rada. Svjetlopisci su šestaši i iz svoje škole OŠ Josipa Kozarca Lipovljani nose izvrsne temelje. A za sve što ih dočeka, a da bi morali znati, naučiti i primjeniti u naprednom modu, tu je ZTK Kutina/FVK Kutina i voditeljica odgojno-obrazovnih sadržaja Marijana Kapetanović. Sve što zahtjeva područja u kojima je vrsna Marita Štelma, ona je uvijek u blizini uz sve svoje ostale radne obaveze iz života Narodne knjižnice i čitaonice Lipovljani. Razrednica 6.b. razreda i naših Svjetlopisaca Sanja Martić budno prati i suorganizira sva događanja i rad.

Neizmjerno nam je važno da naši Svjetlopisci sve odrađuju sami. To je dulji i ponekad naporniji put za njih, no vrijedi svakog truda i to višestruko. Oni su „tek 6. razred osnovne škole“ a marljivost i kreativnost nose „kao veliki“. Ma, reći ćemo – i bolje od „velikih“!

M.K.